ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Επιστημονικό Περιοδικό του ακαδημαϊκού ιδρύματος της Λάρνακας, Alexander

Επιστημονικό Περιοδικό του ακαδημαϊκού ιδρύματος της Λάρνακας, Alexander

Το Alexander Research and Academia Bulletin είναι ένα τριμηνιαίο επιστημονικό περιοδικό το οποίο εκδίδει το συμβεβλημένο με το Alexander College, Ερευνητικό Κέντρο Alexander.

Σκοπός δημιουργίας του είναι η συζήτηση και δημοσίευση άρθρων στα ελληνικά και αγγλικά, που μοιράζονται απόψεις και γνώσεις ενημερώνουν για τάσεις, προκλήσεις, προβλήματα και ευκαιρίες του σήμερα. Η δημιουργία του επιστημονικού περιοδικού προσφέρει, ακόμα, την ευκαιρία σε ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες, να ενημερώσουν μελετητές και το κοινό σχετικά με θέματα της σύγχρονης εποχής.
Το παρόν τεύχος, είναι αφιερωμένο σε αναζητήσεις και αναθεωρήσεις στην εποχή που οι αποστάσεις μεγαλώνουν, στην εποχή του COVID – 19.

Για να διαβάσετε το επιστημονικό περιοδικό, Alexander Research and Academia Bulletin, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://alexander.ac.cy/research-centre/alexander-research-academia-bulletin/.
Για απόψεις, σχόλια, διευκρινήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εκδοτική ομάδα, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης [email protected] ή καλώντας στο 24532373.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμαστείτε για βροχές και καταιγίδες σε αυτές τις περιοχές - Το «μενού» του καιρού μέχρι την Τετάρτη

Πήραν την ανιούσα οι μηνιαίες απολαβές των υπαλλήλων - Μέχρι πόσο έφτασαν - Πίνακες

Ποιες τροφές μας κρατούν ενυδατωμένους το καλοκαίρι - Διατροφολόγος απαντά στο «Τ»



Υπουργός Υγείας στο «T»: «Εντός του 2024 αναμένεται η έναρξη τριών νέων πληθυσμιακών προγραμμάτων»

Υπουργός Υγείας στο «T»: «Εντός του 2024 αναμένεται η έναρξη τριών νέων πληθυσμιακών προγραμμάτων»

Με τη συμπλήρωση πέντε ετών από την εφαρμογή του ΓεΣΥ, ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Δαμιανός σε συνέντευξή του στο «T» αναλύει τους στόχους τους οποίους έχει θέσει, με την ανάληψη των καθηκόντων του. Σημειώνει πως με την εφαρμογή του ΓεΣΥ στόχος του υπουργείου του, είναι να μην παρέχει πλέον υπηρεσίες και να επικεντρωθεί στην χάραξη και άσκηση πολιτικών, στον τομέα της υγείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top