ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Φρικτό θανατηφόρο τροχαίο- Έσβησαν στην άσφαλτο τα όνειρα 26χρονου- Προκαλούν σοκ τα πλάνα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Φρικτό θανατηφόρο τροχαίο- Έσβησαν στην άσφαλτο τα όνειρα 26χρονου- Προκαλούν σοκ τα πλάνα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε νέο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στα κατεχόμενα άφησε την τελευταία του πνοή 26χρονος.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ τύπο το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 04:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης 25/6 στο δρόμου Μόρφου-Λεύκας, όταν ο νεαρός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, πέρασε στην αντίθετη λωρίδα και συγκρούστηκε βίαια με φορτηγό.

Τη σφοδρότητα της σύγκρουσης φανερώνουν και οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται, καθώς το πολυτελές όχημα του άτυχου νέου μοιάζει με άμορφη μάζα σιδερικών ενώ ο 26χρονος όταν μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ήταν ήδη νεκρός.

Πρόκειται για τον 26χρονο Τaylan Ekerel τα όνειρα του οποίου «έσβησαν» στην άσφαλτο σε τόσο νεαρή ηλικία, αφού φαίνεται πως είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ οι αριθμοί των θανατηφόρων στην κατεχόμενη Κύπρο προβληματίζουν, καθώς στις πρώτες 24 μέρες του Ιούνη έχασαν τη ζωή τους 6 οδηγοί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για συνάντηση με Έρχιουρμαν: Πηγαίνω με στόχο θετικές εξελίξεις

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για συνάντηση με Έρχιουρμαν: Πηγαίνω με στόχο θετικές εξελίξεις

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης δήλωσε τη Δευτέρα ότι πηγαίνει στη συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη με ένα και μοναδικό στόχο "να έχουμε θετικές εξελίξεις" και εξέφρασε την ελπίδα να γίνουν ανακοινώσεις και για διάνοιξη νέου οδοφράγματος. Eπίσης προανήγγειλε τριμερή συνάντηση του ιδίου και του Τ/κ ηγέτη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ εντός Οκτωβρίου.