ΑΘΛΗΤΙΚΑ

LIVE η συνέντευξη του Χρήστου Πουλλαΐδη στην εκπομπή «Χωρίς VAR»

LIVE η συνέντευξη του Χρήστου Πουλλαΐδη στην εκπομπή «Χωρίς VAR»

Ο Μεγαλομέτοχος της Ανόρθωσης, Χρήστος Πουλλαΐδης, είναι καλεσμένος στην αποψινή (25/06, 21:30) εκπομπή της Cablenet «Χωρίς VAR», ο οποίος αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του και να μιλήσει για όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση.

Θα σχολιάσει την περσινή πορεία της ομάδας του, η οποία ολοκληρώθηκε άδοξα με τη διακοπή του πρωταθλήματος, για το οριστικό “λουκέτο” και το γεγονός ότι η “Κυρία” διαφωνούσε κάθετα με αυτή την απόφαση, για το πλάνο της νέας σεζόν και τη συνεργασία με τον Τιμούρ Κετσπάγια, αλλά και για το πως επηρεάζεται το χτίσιμο της Ανόρθωσης από τα νέα οικονομικά δεδομένα που διαμορφώθηκαν μετά την πανδημία.

Θα μιλήσει επίσης, μεταξύ άλλων, για την επιστροφή του στα διοικητικά της Αμμοχωστιανής ομάδας και για τα σχέδια που έχει στο μυαλό του για το μέλλον της.

LIVE ενημέρωση για τη συνέντευξη του Χρήστου Πουλλαΐδη στην εκπομπή «Χωρίς VAR»:

Για την εκλογή του ως επίτιμος πρόξενος στο Μπαχρέιν: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα, μίλησα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και του είπα πως είναι μεγάλη τιμή. Είμαι εκτός Κύπρου μετά την εισβολή, βλέπω αλλιώς τα πράγματα και θέλω πάντα να προσφέρω στον τόπο μου».

Για το κεφάλαιο του προγραμματισμού: «Τα θέματα τα χειρίζεται η επιτροπή που έχουμε. Πρωτίστως ο προπονητής, αυτός αποφασίζει τι και ποιον παίκτη θέλει. Έχουμε κάνει τέσσερις προσθήκες και μας απομένουν μόνο δύο. Επειδή όμως είναι θέσεις κλειδιά, δεν θα βιαστούμε. Πάντοτε πρέπει να υπάρχει πλάνο και έχουμε δώσει στον προπονητή μας ευελιξία. Αν φυσικά χρειαστεί να κάνουμε και τρίτη μεταγραφή, θα την κάνουμε».

Για το αν θα γίνει οικονομική υπέρβαση για κάποιες μεταγραφές: «Ήδη αυτές οι δύο θέσεις που είναι κενές, είναι θέσεις κλειδιά και σίγουρα θα γίνει υπέρβαση. Τι σημαίνει αυτό; Πως δουλεύουμε σε ένα προκαθορισμένο προγραμματισμό. Δεν μπορούμε να φέρουμε παίκτη και να τον πληρώνουμε 500.000 ευρώ, αλλά αυτό που μπορώ να πω, είναι πως θα διαθέσουμε περισσότερα απ’ όσα διαθέσαμε για τον Ανανίτζε και θα φέρουμε πιο ποιοτικό παίκτη».

Για το αν θα γίνει μείωση του μπάτζετ, λόγω της πανδημίας: «Η οικονομία έχει πληγεί παγκόσμια και το ποδόσφαιρο δεν είναι αμέτοχο στο πλήγμα. Είπαμε πως θα κινηθούμε στα περσινά πλαίσια, όπου έγινε μια πολύ καλή δουλειά κι έτσι έχουμε τις βάσεις για να μπορέσουμε με λίγες αλλαγές, να ανέβουμε επίπεδο. Αυτός είναι ο στόχος μας».

Για τον Ράγιος και το μέλλον του: «Η Ανόρθωση έχει πάρει τα μέτρα της και έκανε κάποιες κινήσεις προς τον Ράγιος. Η μπάλα είναι στα πόδια του. Δεν έχουμε να προσθέσουμε ή να αλλάξουμε κάτι απ΄ όσα είπαμε. Ήδη ο προπονητής ψάχνει να βρει άλλους παίκτες με χαρακτηριστικά που αυτός καθορίζει και υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που αξιολογούνται».

Για τις δηλώσεις του Ράγιος, ο οποίος εξέφρασε την απογοήτευση του για την πρόταση που του έγινε για μείωση απολαβών, κι αν θα τον δεχθεί ο Κετσπάγια στην ομάδα, στην περίπτωση που αλλάξει στάση και αποδεχθεί το “ψαλίδι”: «Όλα αυτά αξιολογούνται. Είναι θέμα timing. Δεν θέλω να μπω σε αυτή την διαδικασία, αφού τα πράγματα αλλάζουν καθημερινά».

 

The post LIVE η συνέντευξη του Χρήστου Πουλλαΐδη στην εκπομπή «Χωρίς VAR» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΔΗΚΟ: Ο εκσυγχρονισμός - Η «ψήφος εμπιστοσύνης» στον Νικόλα και η υποβόσκουσα αμφισβήτηση

ΔΗΚΟ: Ο εκσυγχρονισμός - Η «ψήφος εμπιστοσύνης» στον Νικόλα και η υποβόσκουσα αμφισβήτηση

Στα μαλακά προσπαθεί να ρίξει η ηγεσία του ΔΗΚΟ τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του κόμματος, ύστερα από την αποτυχία στις εκλογές της 9ης Ιουνίου. Μπορεί το ΔΗΚΟ να έχει διατηρήσει την έδρα του στο Ευρωκοινοβούλιο, ωστόσο είδε τα ποσοστά του να μειώνονται σε βαθμό, που σήμερα βρίσκεται μία θέση πίσω από το ΕΛΑΜ χάνοντας και τον ρυθμιστικό του ρόλο. Η ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα του Νικόλα Παπαδόπουλου ύστερα από τη συνεδρίαση του της Κεντρικής Επιτροπής την Δευτέρα, εμφανίζει ένα κόμμα το οποίο φαίνεται να κατανοεί τα λάθη και τις παραλείψεις που έγιναν προεκλογικά, δίνοντας μάλιστα σύμφωνα με την ανακοίνωση, ψήφο εμπιστοσύνης στην ηγεσία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Κεντρική Επιτροπή αποφάσισε την πραγματοποίηση πολιτικού - καταστατικού συνεδρίου για την επανασύσταση, επανίδρυση και τον εκσυγχρονισμό του κόμματος. Με άλλα λόγια, το ΔΗΚΟ θα πρέπει να βρει νέα ταυτότητα με την οποία θα «συστηθεί» εκ νέου, στην κοινωνία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top