Τα 6 εκατομμύρια, το κινέζικο DEAL, η μεταγραφή Ομόνοιας και στο βάθος Πάμπος-Σαλαμίνα!

Τα 6 εκατομμύρια, το κινέζικο DEAL, η μεταγραφή Ομόνοιας και στο βάθος Πάμπος-Σαλαμίνα!

Το 2017 ο Πάμπος Χριστοδούλου είχε φέρει στην Κύπρο τον Νούριο Φορτούνα για λογαριασμό της ΑΕΛ και πλέον, τρία χρόνια μετά, πήρε μεταγραφή 6 εκατομμυρίων!

Αυτά βλέπουν στη Νέα Σαλαμίνα και ευελπιστούν να κάνει παρόμοιες κινήσεις στην ομάδα της Αμμοχώστου. Όχι φυσικά των 6 εκατομμυρίων, καθώς δεν είναι και το πιο εύκολο, αλλά να φέρει ποιοτικούς παίκτες.

Άλλωστε ο Πάμπος Χριστοδούλου είχε φέρει και τον Λούκας Σόουζα στην Κύπρο, ο οποίος πριν από λίγους μήνες πήρε μεταγραφή ενός εκατομμυρίου από τον ΑΠΟΕΛ στην Κίνα.

Ακόμη μια περίπτωση είναι και ο Κίκο, τον οποίο έφερε στον Ολυμπιακό πέρσι και τώρα είναι μια ανάσα από την Ομόνοια.

Τέτοιες κινήσεις θα θέλουν να δουν όλοι στη Νέα Σαλαμίνα και για αυτό το λόγο ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία.

The post Τα 6 εκατομμύρια, το κινέζικο DEAL, η μεταγραφή Ομόνοιας και στο βάθος Πάμπος-Σαλαμίνα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE