ΚΟΥΣΙΟΣ: Έριξε το μπαλάκι στον Κ. Κληρίδη - 'Καμία προσπάθεια αποδόμησης'

ΚΟΥΣΙΟΣ: Έριξε το μπαλάκι στον Κ. Κληρίδη - 'Καμία προσπάθεια αποδόμησης'

Δηλώσεις στο Τρίτο, παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής (26/6), ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος, όπου μίλησε για το θέμα που προέκυψε με τον Κ. Κληρίδη αλλά και την επίσκεψη Μπορέλ στην Κύπρο.

Όσον αφορά το ζήτημα με την αφυπηρέτηση του κ. Κληρίδη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανέφερε ότι η κυβέρνηση έχει τοποθετηθεί ήδη για το θέμα και δεν θα προβεί σε κανένα άλλο σχόλιο. Όπως είπε, η κυβέρνηση περιμένει τον κ .Κληρίδη να λάβει τις αποφάσεις του.

Συνέχισε δε, ότι δεν υπάρχει καμία προσπάθεια αποδόμησης προς τον κ. Κληρίδη, ενώ σημείωσε ότι υπάρχει σεβασμός και εκτίμηση για τον Γενικό Εισαγγελέα.

Για την επίσκεψη Μπορέλ στην Κύπρο, ο κ. Κούσιος ανέφερε ότι ο κ. Αναστασιάδης έχει λάβει διαβεβαίωση ότι η ΕΕ θα έχει μεγαλύτερη εμπλοκή στα θέματα της Αν. Μεσογείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμες επαφές Ολγκίν με φόντο Άγκυρα, Αθήνα και  Βρυξέλλες- Η νέα προσπάθεια Γκουτέρες και ο παράγοντας ΕΕ

Κυπριακό: Κρίσιμες επαφές Ολγκίν με φόντο Άγκυρα, Αθήνα και Βρυξέλλες- Η νέα προσπάθεια Γκουτέρες και ο παράγοντας ΕΕ

Σε μια από τις πιο κρίσιμες καμπές των τελευταίων ετών εισέρχεται η νέα προσπάθεια των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, καθώς οι επόμενες εβδομάδες αναμένεται να καθορίσουν αν θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για τη σύγκληση μιας νέας διευρυμένης συνάντησης και τελικά, για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE