ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 45χρονο - Προσπάθησε να ανοίξει λογαριασμό με πλαστή ταυτότητα

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 45χρονο - Προσπάθησε να ανοίξει λογαριασμό με πλαστή ταυτότητα

Υπό κράτηση τέθηκε ένα πρόσωπο σχετικά με υπόθεση κατοχής πλαστής ταυτότητας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το συγκεκριμένο πρόσωπο, ηλικίας 45 ετών, παρουσίασε πλαστή λιθουανική ταυτότητα σε τράπεζα προκειμένου να ανοίξει λογαριασμό και έγινε αντιληπτός από υπάλληλο της τράπεζας.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Αστυνομία Πάφου η οποία προχώρησε στη σύλληψη και στην κράτησή του για κυκλοφορία πλαστού εγγράφου και πλαστογραφία.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.