ΦΟΝΙΚΟ - ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Εντοπίστηκε στην βεράντα του σπιτιού το θύμα

ΦΟΝΙΚΟ - ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Εντοπίστηκε στην βεράντα του σπιτιού το θύμα

Υπόθεση φόνου εκ προ μελέτης, με θύμα τον Παναγιώτη Καλλιτσιώνη, 29 ετών, διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Αμμοχώστου. 

Συγκεκριμένα, στις 11.10μ.μ. το βράδυ της Πέμπτης, λήφθηκε μήνυμα στην Αστυνομία, σύμφωνα με το οποίο, σε χωριό της επαρχίας Αμμοχώστου, γύρω στις 10.55μ.μ., ρίχθηκαν πυροβολισμοί από τους οποίους τραυματίστηκε ένα πρόσωπο. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν τον 29χρονο, στη βεράντα του πατρικού του σπιτιού, με τραύματα που φαίνεται να προκλήθηκαν από πυροβόλο όπλο. 

Στη σκηνή μετέβησαν ασθενοφόρα, το προσωπικό των οποίων παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον 29χρονο, χωρίς ωστόσο θετικό αποτέλεσμα, αφού υπέκυψε στα τραύματά του.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στήριξη Χριστοδουλίδη σε Ζελένσκι: Σχεδιάζει επίσκεψη στο Κίεβο τον Δεκέμβρη ο ΠτΔ

Στήριξη Χριστοδουλίδη σε Ζελένσκι: Σχεδιάζει επίσκεψη στο Κίεβο τον Δεκέμβρη ο ΠτΔ

Σειρά σημαντικών συναντήσεων είχε σήμερα στην πρωτεύουσα της Δανίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων, ενόψει της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, όπως ανέφερε η Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων Μαριλενα Ραουνά.