Εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στο τμήμα Ακτής του Κυβερνήτη – Σκαρίνου

Εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στο τμήμα Ακτής του Κυβερνήτη – Σκαρίνου

Εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος θα διεξάγονται από τη Δευτέρα 29/6/2020 μέχρι την Πέμπτη 2/7/2020 από τις 9:30 π.μ. μέχρι τις 14:00 στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, στο τμήμα Ακτής του Κυβερνήτη – Σκαρίνου.

Ανακοίνωση από το Τμήμα Δημοσίων Εργων, Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Εργων, αναφέρει ότι «κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείνει τμηματικά ανά πάσα στιγμή μια λωρίδα κυκλοφορίας, στην κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία, σε μήκος μέχρι 1,0 χλμ. περίπου κάθε φορά και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας».
 
Το Τμήμα Δημοσίων Εργων «απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ στο σταυροδρόμι ιδεολογικού προσανατολισμού - Η σκληρή δημοσκόπηση και η απειλή της πολιτικής περιθωριοποίησης - Σε πτωτική πορεία η Αννίτα

Ο ΔΗΣΥ στο σταυροδρόμι ιδεολογικού προσανατολισμού - Η σκληρή δημοσκόπηση και η απειλή της πολιτικής περιθωριοποίησης - Σε πτωτική πορεία η Αννίτα

Η πρόσφατη δημοσκόπηση της Pulse Market Research που διενήργησε ο Δημοκρατικός Συναγερμός ανέδειξε μια ανησυχητική πραγματικότητα για το ιστορικό κόμμα της κεντροδεξιάς: η πολιτική του επιρροή διαβρώνεται, οι διαρροές προς νέα σχήματα ενισχύονται, ενώ η συσπείρωση παραμένει απογοητευτικά χαμηλή.

BEST OF TOTHEMAONLINE