ΦΟΝΙΚΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ακόμα ένα άτομο καταζητεί η Αστυνομία - Φωτογραφία στη δημοσιότητα

ΦΟΝΙΚΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ακόμα ένα άτομο καταζητεί η Αστυνομία - Φωτογραφία στη δημοσιότητα

Καταζητειται ακόμα ένα άτομο απο τις Αρχές για το φόνο του 21χρονου Ινδού που διαπράχθηκε στις 21 Ιουνίου στο Κέντρο της Λευκωσίας. 

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης φόνου, που διαπράχθηκε το βράδυ της 21ης Ιουνίου 2020, στη Λευκωσία, με θύμα 21χρονο, η Αστυνομία καταζητεί τον PAWAN SINGH, 29 ετών από την Ινδία.

 

Η αστυνομία με ανακοίνωση της παρακαλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή διαδικτυακά μέσω της «Κατηγορίας Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στη Δανία αύριο ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Γεμάτη η ατζέντα των επαφών του

Στη Δανία αύριο ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Γεμάτη η ατζέντα των επαφών του

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει αύριο στην Κοπεγχάγη, της Δανίας, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που θα διεξαχθούν την 1η και τη 2α Οκτωβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE