ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Πενθήμερη κράτηση τριών προσώπων για υπόθεση κατοχής και διάδοσης ακατάλληλου υλικού κακοποίησης ανηλίκων

ΠΑΦΟΣ: Πενθήμερη κράτηση τριών προσώπων για υπόθεση κατοχής και διάδοσης ακατάλληλου υλικού κακοποίησης ανηλίκων

Πενθήμερη προσωποκράτηση για τρία άτομα για υπόθεση ατοχής και διάδοσης υλικού σχετικού με σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων .

Τρία πρόσωπα ηλικίας 51, 31 και 27 χρόνων, τα οποία είχαν συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής και διάδοσης υλικού σχετικού με σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων στο διαδίκτυο, οδηγήθηκαν την Παρασκευή (26/6) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε διατάγματα πενθήμερης κράτησής τους.

Στη σύλληψη τριών προσώπων, ηλικίας 51, 31 και 27 χρόνων, προχώρησε την Πέμπτη (25/6) η Αστυνομία, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης κατοχής και διάδοσης υλικού σχετικού με σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων στο διαδίκτυο.

Η υπόθεση τέθηκε υπό διερεύνηση, μετά από συλλογή πληροφοριών και στοιχείων από το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος - ΓΚΗΕ. Αφού προέκυψαν στοιχεία εναντίον τριών υπόπτων, ενός 51χρονου, ενός 31χρονου και ενός 27χρονου, μέλη του ΓΚΗΕ, σε συντονισμένη επιχείρηση με μέλη του Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων - ΔΕΗΔ και του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων – ΤΑΕ Πάφου, προχώρησαν την Πέμπτη το μεσημέρι στη σύλληψή τους, βάσει Δικαστικών ενταλμάτων.

Στην κατοχή των υπόπτων, καθώς και στις οικίες και υποστατικά τους, όπου έγιναν έρευνες από τα μέλη της Αστυνομίας, εντοπίστηκαν συνολικά πέντε κινητά τηλέφωνα και δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, που κατακρατήθηκαν για να τύχουν δικανικής εξέτασης. Δύο από τα τηλέφωνα και ο ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής ανήκουν στον 51χρονο. Ακόμη δύο από τα πέντε τηλέφωνα και ο δεύτερος ηλεκτρονικός υπολογιστής ανήκουν στον 31χρονο, ενώ το πέμπτο κινητό τηλέφωνο ανήκει στον 27χρονο.

Ανακρινόμενοι οι τρεις συλληφθέντες προέβαλαν διάφορους ισχυρισμούς που διερευνώνται. Αυτοί τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε προχωρημένη σήψη η σορός του άντρα που βρέθηκε σε πάρκο στη Λευκωσία – Σε εξέλιξη οι έρευνες - Εν αναμονή της νεκροτομής

Μονή Αββακούμ: «Δεν τους ανήκει τίποτα από το μοναστήρι... όπως ήρθαν θα φύγουν» - Υποψίες για ακίνητα και στην Ελλάδα

Ένας στους δέκα νέους ούτε δουλεύουν, ούτε σπουδάζουν – Πόσες γυναίκες και πόσοι άνδρες

Πότε ένας εργοδότης μπορεί να απολύσει εργοδοτούμενο χωρίς να δώσει προειδοποίηση

Συνεχίζεται σήμερα η υπόθεση παύσης του Γεν. Ελεγκτή ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου

Όχημα «τυλίχθηκε» στις φλόγες στον Στρόβολο – Εκτεταμένες οι ζημιές



Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει περίπτωση αλλαγής της συμφωνημένης βάσης λύσης του Κυπριακού»

Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει περίπτωση αλλαγής της συμφωνημένης βάσης λύσης του Κυπριακού»

Σε δηλώσεις προέβη ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top