Κύπριοι ηγούνταν του κυκλώματος κοκαΐνης στην Ελλάδα – Στο μικροσκόπιο της ΥΚΑΝ οι διασυνδέσεις στην Κύπρο
Σαφές κυπριακό αποτύπωμα φέρει το μεγάλο κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης που εξαρθρώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία στην Αθήνα.
Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας πέτυχε τρία γκολ μέσα σε 25 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο και επικράτησε με σκορ 3-1 της Μπελενένσες, στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 28η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος.
Με τη νίκη αυτή, τα «λιοντάρια» έφτασαν τους 52 βαθμούς και επέστρεψαν στην 3η θέση της βαθμολογίας και στο +2 από τη Μπράγκα. Από την άλλη, οι ηττημένοι παρέμειναν στη 14η με 30 βαθμούς, όντας στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 9’ με κοντινή προβολή του Λικά, αλλά δώδεκα λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με κεφαλιά του Κόατες, που εκμεταλλεύτηκε την τραγική έξοδο του Κοφί. Στο 36’ έφτασαν και στην ανατροπή με γυριστό σουτ του Καμπράλ από το ύψος του πέναλτι. Στο φινάλε του ημιχρόνου, ο ίδιος παίκτης με πέναλτι, πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, κάνοντας το 3-1.
Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε στον ίδιο ρυθμό, με τη διαφορά ότι οι παίκτες των δύο ομάδων ήταν άστοχοι. Αμφότερες έχασαν πολλές και σπουδαίες ευκαιρίες για να σκοράρουν, αλλά το γκολ δεν έμπαινε από καμία από τις δύο πλευρές. Έτσι, το 3-1 έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.
Μπενφίκα-Σάντα Κλάρα 3-4
(50’ Σίλβα, 63’, 65’ Βινίσιους – 44’ Καρβάλιο, 57’ Σανούσι, 81’ πεν. Κρισάν, 90+5’ Ζε Μανουέλ)
Πόρτο-Μποαβίστα 4-0
(53’, 84’ Μαρεγκά, 60’ πεν. Τέλες, 70’ πεν. Ολιβέιρα)
Μορεϊρένσε-Φαμαλικάο 1-1
(69’ Αμπρέου – 73’ Μαρτίνες)
Πηγή: Sport-fm.gr
The post Eύκολη νίκη και τρίτη θέση για Σπόρτινγκ (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ) appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις