ΦΟΝΟΣ ΚΑΛΛΙΤΣΙΩΝΗ: Αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροτομής

ΦΟΝΟΣ ΚΑΛΛΙΤΣΙΩΝΗ: Αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροτομής

Το Σάββατο (27/6) θα διενεργηθεί η νεκροτομή στον Παναγιώτη Καλλιτσιώνη, 29 ετών που, έπεσε νεκρός από πυρά αγνώστων έξω από το πατρικό του σπίτι στην Ορμήδεια, το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η νεκροτομή επί της σορού θα διενεργηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας στις εννέα το πρωί από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους και θα καταδείξει τα αίτια θανάτου του 29χρονου.

Εν τω μεταξύ κατά τη διάρκεια της Παρασκευής (26/6) η Αστυνομία συνέχισε τις έρευνες για εξιχνίαση της υπόθεσης και περισυνέλεξε διάφορα τεκμήρια από τη σκηνή, τα οποία θα σταλούν θα επιστημονικές εξετάσεις.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Οι διεργασίες στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ενόψει της επιλογής υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές του 2028, εξελίσσονται σε μια σύνθετη πολιτική εξίσωση, με διαφορετικές προσεγγίσεις για τις μελλοντικές συνεργασίες, έντονες προειδοποιήσεις για την ενότητα του κόμματος και δημόσιες τοποθετήσεις, που αποκαλύπτουν το βάθος των προβληματισμών, στο εσωτερικό της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE