ΠΑΦΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Καταγγελία οκτώ υποστατικών - Εξώδικα 500 ευρώ

ΠΑΦΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Καταγγελία οκτώ υποστατικών - Εξώδικα 500 ευρώ

Στην καταγγελία οκτώ υποστατικών στην Πάφο προχώρησε η Αστυνομία το βράδυ της Παρασκευής (26/6), για μη εφαρμογή του διατάγματος του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι επτά διαχειριστές των κέντρων αναψυχής καλούνται να πληρώσουν εξώδικο 500 ευρώ επειδή δεν είχαν τοποθετήσει σημάνσεις στα καταστήματα τους και επειδή οι υπάλληλοι τους δεν ελάμβαναν τα απαραίτητα προστατευτικά μέτρα.

Για τον όγδοο ιδιοκτήτη υποστατικού, ο οποίος έχει ήδη καταγγελθεί τις προηγούμενες μέρες για παρόμοια αδικήματα σχηματίζεται φάκελος και θα παραπεμφθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατεδάφιση στη Μακαρίου: «Παράνομες πρακτικές χωρίς ενημέρωση» - Τι καταγγέλλει ο ΕΟΑ Λευκωσίας

Κατεδάφιση στη Μακαρίου: «Παράνομες πρακτικές χωρίς ενημέρωση» - Τι καταγγέλλει ο ΕΟΑ Λευκωσίας

Σφοδρή αντίδραση του Επαρχιακού Οργανισμού Ανάπτυξης (ΕΟΑ) Λευκωσίας προκάλεσε το σοβαρό περιστατικό στη λεωφόρο Μακαρίου, όπου τμήμα υπό κατεδάφιση κτηρίου κατέρρευσε μέρα μεσημέρι, σκορπίζοντας μπάζα και σκαλωσιές στο πεζοδρόμιο και στο οδόστρωμα.