ΕΚΤΑΚΤΟ - ΠΑΦΟΣ: Νεκρός άνδρας μετά απο πτώση 5-6 μέτρων

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΠΑΦΟΣ: Νεκρός άνδρας μετά απο πτώση 5-6 μέτρων

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχει νεκρός άνδρας  μετά απο πτώση 5-6 μέτρων στην Πάφο, συγκεκριμένα στην Πέγεια.

Αστυνομία και ασθενοφόρο έσπευσαν στη περιοχή ενώ κλήθηκε η πυροσβεστική γύρω στις 11 το πρωί του Σαββάτου (27/6) για να βοηθήσει στην επιχείρηση ανάσυρσης του άνδρα οποίος έπεσε απο ύψος  μεταξύ 4-6 μέτρων. Η προσπάθεια ανάσυρσής του δεν ήταν εύκολη για αυτό και κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία απο την αστυνομία αλλά και απο το Τμήμα Ασθενοφόρων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για εργατικό ατύχημα σε εργοτάξιο.

Πρόκειται για 53χρονο άνδρα απο την Γεωργία, ο οποίος κατα την διάρκεια της εργασίας του φαίνεται να έχασε την ισορροπία του και να έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.

Περισσότερα σε λίγο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE