ΠΑΦΟΣ: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 53χρονου- Πώς έχασε τη ζωή του

ΠΑΦΟΣ: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 53χρονου- Πώς έχασε τη ζωή του

Σε εργατικό ατύχημα έχασε την ζωή του ο Αλμύρ Τομπουλίδης, 53χρονος σιδεράς από την Γεωργία που διέμενε στην Κύπρο και εργαζόταν σε εργοτάξιο στην περιοχή της Πέγειας.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 10:00  το πρωι (27/6) 53χρονος κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου ο οποίος εργαζόταν σε εργοτάξιο στην περιοχή Αγίου Γεωργίου της Πέγειας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε την ισορροπία του ενώ βρισκόταν σε σκαλωσιά  και κατάπεσε από ύψος 4 μέτρων σε υπόγειο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο 53χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΓΝ Πάφου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Στην σκηνή μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Πάφου ο υπεύθυνος και μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας, πυροσβεστική υπηρεσία και το Γραφείο Εργασίας.

Επίσης ενημερώθηκε ο ιατροδικαστής Ορθόδοξος Ορθοδόξου για τις περιστάσεις του θανάτου του.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: 37χρονος οδήγησε το όχημα του εναντίον 55χρονου και τον χτύπησε

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: 37χρονος οδήγησε το όχημα του εναντίον 55χρονου και τον χτύπησε

Αδικήματα απόπειρας φόνου και πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, διερευνά η Αστυνομία εναντίον 37χρονου στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE