Γράφουν ότι αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και έρχεται Κύπρο!

Γράφουν ότι αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και έρχεται Κύπρο!

Δημοσίευμα της Ελλαδικής ιστοσελίδας Gazzetta.gr, αναφέρει πως ο Λάρσον φεύγει από τον Άρη και έρχεται Κύπρο για λογαριασμό του Απόλλωνα.

Μάλιστα όπως τονίζεται, ήδη ο Σουηδός αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά: 

«Η αναμέτρηση Κυπέλλου με την ΑΕΚ ήταν η τελευταία εμφάνιση του Σουηδού με τη φανέλα των «κίτρινων»

Παρελθόν από τον Αρη αποτελεί ο Ντάνιελ Λάρσον και ο αγώνας Κυπέλλου με την ΑΕΚ ήταν ο τελευταίος του με την «κίτρινη» φανέλα. Ο Σουηδός επιθετικός αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, ούτως ή άλλως έμεινε εκτός αποστολής για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ λόγω τραυματισμού και εκτός απρόοπτου θα συνεχίσει στην Κύπρο και τον Απόλλωνα Λεμεσού. 
Ο 33χρονος αποκτήθηκε τον περασμένο Γενάρη και συνολικά έπαιξε σε 49 επίσημους αγώνες του Αρη (7 γκολ). Μετά το ντέρμπι κόντρα στον  «Δικέφαλο του Βορρά» αναμένεται να υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις».

The post Γράφουν ότι αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και έρχεται Κύπρο! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Νεπάλ και Κίνα προειδοποίησαν την Πέμπτη για νέο κίνδυνο πλημμυρών στα Ιμαλάια, καθώς δύο λίμνες που σχηματίστηκαν εκατέρωθεν των συνόρων τους απειλούν να υπερχειλίσουν, ενώ συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της Τετάρτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE