Φουλ για σεντόνι η Γουλβς (ΒΙΝΤΕΟ)

Φουλ για σεντόνι η Γουλβς (ΒΙΝΤΕΟ)

PREMIER LEAGUE-32η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΓΟΥΛΒΣ: 0-1

Γήπεδο: Βίλα Παρκ

Φουλ για σεντόνι η Γουλβς, που πέρασε με1-0 από την έδρα της Βίλα και βρίσκεται σταθερά στην 5η θέση. Να θυμίσουμε πως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο τιμωρίας της Σίτι που θα δώσει το 4ο εισιτήριο του Champions League στην 5η θέση. Σε δύσκολη θέση η Βίλα που βλέπει την κλεψύδρα να τελειώνει.

Στο 9ο λεπτό η κεφαλιά του Χάουζ έφυγε λίγο έξω, όπως και το σουτ του Ντόχερτι στο 24’ και τρία λεπτά αργότερα, ο Χιμένες έβγαλε όμορφη σέντρα και ο Ζότα πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έξυσε τα δοκάρια του Νίλαντ.

Στο 37ο λεπτό, ο Πατρίσιο έσωσε μετά από σουτ του Γκρίλις, ενώ στο 39’΄το σουτ του Χιμένες, έφυγε λίγο έξω και στο 42’ ο Νίλαντ έκανε τραγική γκάφα, η μπάλα έφτασε στον Ζότα που σούταρε με τη μία έξω από την περιοχή αλλά αστόχησε.

Οι «λύκοι» πίεσαν στην επανάληψη και στο 62ο λεπτό ο Γιόνι κατέβασε στην περιοχή, έστρωσε στον Ντεντόνκερ κι εκείνος με όμορφο σουτ έγραψε το 0-1.

Μάλιστα στο 67’ ο Ντεντόνκερ έπιασε νέο σουτ που πέρασε λίγο έξω και στο 74’ ο Ντόχερτι έσωσε μετά από κεφαλιά του Χάουζ.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Νίλαντ, Τάργκετ (11’ Τέιλορ), Χάουζ, Μινγκς, Κονσά (59’ Ελμοχαμαντί), Χουριχέιν (59’ ΜακΓκίν), Γκρίλις, Νακαμπά (82’ Τρεζεγκέ), Σαμάτα, Λουίζ, Ντέιβις (82’ Ελ Γκάζι).

ΓΟΥΛΒΣ: Πατρίσιο, Μπολί, Κόαντι, Ντόχερτι, Γιόνι, Μουτίνιο, Ντεντόνκερ, Σάις, Νέβες, Χιμένες (86’ Νέτο), Ζότα (59’ Τραορέ)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

Πηγή: www.aek365.org

The post Φουλ για σεντόνι η Γουλβς (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Με συγκρατημένη αισιοδοξία και σαφές μήνυμα ενότητας, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μορφάκης Σολομωνίδης, μιλά στο ThemaOnline για την επανεκκίνηση του κόμματος ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης της 9ης Νοεμβρίου.Τονίζει πως «κανείς δεν περισσεύει», απευθύνει κάλεσμα επιστροφής σε παλιά στελέχη και δηλώνει έτοιμος να δώσει τη μάχη των Βουλευτικών εκλογών του 2026. Παράλληλα, αποκαλύπτει τους έξι πολιτικούς πυλώνες της ΕΔΕΚ για την επόμενη μέρα και στέλνει μήνυμα πίστης στις αρχές και τις αξίες του κόμματος, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «η γροθιά που μας ενώνει, είναι πιο δυνατή από όσα μας χωρίζουν».

BEST OF TOTHEMAONLINE