Βαρύ πένθος για τον Νότη Σφακιανάκη –Πέθανε η μητέρα του

Βαρύ πένθος για τον Νότη Σφακιανάκη –Πέθανε η μητέρα του

Δύσκολες φαίνεται πως είναι οι τελευταίες ώρες για τον Νότη Σφακιανάκη.

Πριν λίγη ώρα(Σάββατο 27/6) η επίσημη σελίδα του τραγουδιστή στο facebook έκανε γνωστό πως ο γνωστός τραγουδιστής «έχασε» τη μητέρα του, Μαίρη στην οποία είχε αδυναμία.

Συγκεκριμένα, στην εν λόγω σελίδα την οποία διαχειρίζονται άτομα από το fan club του τραγουδιστή που έχουν αναλάβει και το site στο οποίο ανακοινώνονται όλα τα νέα για τις εμφανίσεις του, δημοσιεύθηκε μια φωτογραφία του Νότη Σφακιανάκη στην οποία τον βλέπουμε να ποζάρει αγκαλιά με τη μητέρα του.

«Θερμά συλλυπητήρια στον αγαπημένο μας καλλιτέχνη και στην οικογένεια του, για την απώλεια της μητέρας του, Μαίρης. Καλό της ταξίδι» ήταν η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία και μέσω της οποίας έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση.

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.