Τραγωδία στην Ελλάδα: Ηλικιωμένος κάηκε ζωντανός μέσα στο σπίτι του

Τραγωδία στην Ελλάδα:  Ηλικιωμένος κάηκε ζωντανός μέσα στο σπίτι του

Τραγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του στη Ζαχάρω Ηλείας βρήκε το Σάββατο 27/6ένας ηλικιωμένος, από φωτιά που ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο άτυχος άνδρας, ηλικίας περίπου 80 ετών, είναι γερμανός υπήκοος που διαμένει χρόνια στην περιοχή.

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία στο Κάτω Ξηροχώρι και στο σημείο έσπευσαν εννέα οχήματα με 18 πυροσβέστες που εντόπισαν τον ηλικιωμένο χωρίς τις αισθήσεις του.

Το ανακριτικό τμήμα έχει ξεκινήσει τις έρευνες για τα αίτια που προκάλεσαν την φωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία. Οι τελευταίες εξελίξεις, δεν αφορούν απλώς μια διαφωνία ανάμεσα σε κορυφαία στελέχη, για το ποιος θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας. Φέρνουν στην επιφάνεια προβλήματα που αγγίζουν την ηγεσία, τις εσωτερικές ισορροπίες, την πολιτική ταυτότητα της παράταξης και κυρίως, την εμπιστοσύνη μεταξύ ανθρώπων, που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στην ίδια πολιτική γραμμή.

BEST OF TOTHEMAONLINE