Τραγωδία στην Ελλάδα: Ηλικιωμένος κάηκε ζωντανός μέσα στο σπίτι του

Τραγωδία στην Ελλάδα:  Ηλικιωμένος κάηκε ζωντανός μέσα στο σπίτι του

Τραγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του στη Ζαχάρω Ηλείας βρήκε το Σάββατο 27/6ένας ηλικιωμένος, από φωτιά που ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο άτυχος άνδρας, ηλικίας περίπου 80 ετών, είναι γερμανός υπήκοος που διαμένει χρόνια στην περιοχή.

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία στο Κάτω Ξηροχώρι και στο σημείο έσπευσαν εννέα οχήματα με 18 πυροσβέστες που εντόπισαν τον ηλικιωμένο χωρίς τις αισθήσεις του.

Το ανακριτικό τμήμα έχει ξεκινήσει τις έρευνες για τα αίτια που προκάλεσαν την φωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Σε νέα συνέντευξή του, αυτή τη φορά στο αντιπολιτευόμενο πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, ο Ερσίν Τατάρ επανέλαβε ότι δεν τίθεται θέμα να συνεχίσει από το Κραν Μοντανά και υποστήριξε ότι το αίτημα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων από το σημείο όπου είχαν διακοπεί δεν προήλθε από τον Γενικό Γραμματέα Γκουτέρες αλλά από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE