Έφυγε από τον ΑΠΟΕΛ αλλά δεν ξέχασε Χάνι και τον… τρολάρει! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Έφυγε από τον ΑΠΟΕΛ αλλά δεν ξέχασε Χάνι και τον… τρολάρει! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Mπορεί ο Αντρέ Βιντιγκάλ να αποχώρησε από τον ΑΠΟΕΛ καθώς τελείωσε ο δανεισμός, ωστόσο δεν ξέχασε το καλό του φιλαράκι που έχει σήμερα γενέθλια, Ομάρ Χάνι.

Ο Πορτογάλος «τρόλαρε» τον Ιορδανό για αυτά που έλεγε στην προπόνηση, γράφοντας του «Χρόνια Πολλά μικρέ μου αδερφέ, περισσότερη ζωή, μου λείπεις «Όχι κόουτς, δεν μου αρέσουν οι δύο επαφές μου αρέσει να παίζω ελεύθερα». Τρελέ». 

Η δημοσίευση του: 

The post Έφυγε από τον ΑΠΟΕΛ αλλά δεν ξέχασε Χάνι και τον… τρολάρει! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Εντός Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου για τον τερματισμό των υπηρεσιών της ως δικαστού του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, που ξεκίνησε σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο, το οποίο συνέρχεται ως Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστικό Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE