Αναμένεται τελετή διορισμού των νέων Υπουργών Δικαιοσύνης, Άμυνας και του Γ.Εισαγγελέα

Αναμένεται τελετή διορισμού των νέων Υπουργών Δικαιοσύνης, Άμυνας και του Γ.Εισαγγελέα

Αναμένεται την Δευτέρα (29/6) η τελετή διορισμού του νέου Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, και του νέου Υπουργού Άμυνας , στις 10 το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Επίσης η τελετή διορισμού του νέου Γενικού Εισαγγελέα και του νέου Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, θα λάβει χώρα στις 11.30 το πρωί.

Στις 12.30μμ θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης – παραλαβής του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, στον χώρο του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, ενώ στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης – παραλαβής του Υπουργείου Άμυνας, στον χώρο του Υπουργείου Άμυνας.

Στη θέση του Γενικού Εισαγγελέα της Κυπριακής Δημοκρατίας διορίζεται ο νυν Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Γεώργιου Σαββίδη  και στην θέση Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο Σάββας Αγγελίδης, νυν Υπουργού Άμυνας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE