ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 42χρονο - Επιτέθηκε σε 34χρονο σε κέντρο διασκέδασης

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 42χρονο - Επιτέθηκε σε 34χρονο σε κέντρο διασκέδασης

Χειροπέδες σε 42χρονο πέρασε η Αστυνομία, αφού το εν λόγω πρόσωπο επιτέθηκε σε 34χρονο σε κέντρο διασκέδασης.

Υπό κράτηση τέθηκε 42χρονος για επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης σε βάρος 34χρονου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 34χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι ενώ βρίσκονταν γύρω στα μεσάνυχτα σε κέντρο διασκέδασης στην περιοχή Αγίου Αντωνίου δέχτηκε επίθεση από άλλο πρόσωπο ηλικίας 42 χρόνων ο οποίος του προκάλεσε βαριά σωματική βλάβη, δηλαδή απώλεια δύο δοντιών.

Ο 34χρονος μεταφέρθηκε στο ΓΝ Πάφου όπου παρέμεινε για περαιτέρω νοσηλεία στο χειρουργικό θάλαμο του κρατικού νοσηλευτηρίου της πόλης.

Εναντίον του 42χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση .

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE