ΠΑΦΟΣ: Καταζητείται 64χρονος - Επιτέθηκε με μαχαίρι στον φίλο του και τον τραυμάτισε στον θώρακα

ΠΑΦΟΣ: Καταζητείται 64χρονος - Επιτέθηκε με μαχαίρι στον φίλο του και τον τραυμάτισε στον θώρακα

Υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης διερευνά το ΤΑΕ Πάφου .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 64χρονος φέρεται στις 18:30 το απόγευμα της Κυριακής (29/6) να ανέσυρε μαχαίρι και να τραυμάτισε ελαφριά  στο θώρακα 42χρονο φίλο του, έξω από περίπτερο.

Σύμφωνα με τον παραπονούμενο,  ο δράστης ο οποίος φέρεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ αντέδρασε βίαια όταν το θύμα άρχισε να συζητά με τρίτο πρόσωπο για διαφορές που τον χώριζαν με τον δράστη.

Ο 64χρονος φέρεται να ανέσυρε σουγιά και να τραυμάτισε τον 42χρονο στο θώρακα.  Ο 42χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες πήρε εξιτήριο με δική του πρωτοβουλία.

Εναντίον του 64χρονου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και  καταζητείται από την Αστυνομία, ενώ οι  εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE