ΔΗΜΟΣ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ: Στον Αντιδήμαρχο, Μάριο Χειρίδη παρέδωσε τη Δημαρχία ο Χ. Πετρίδης

ΔΗΜΟΣ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ: Στον Αντιδήμαρχο, Μάριο Χειρίδη παρέδωσε τη Δημαρχία ο Χ. Πετρίδης

Στον Αντιδήμαρχο, Μάριο Χειρίδη.παρέδωσε τη Δημαρχία Αγλαντζιάς, ο τέως Δήμαρχος, Χαράλαμπος Πετρίδης ο οποίος είναι ο νέος Υπουργός Αμυνας.

Ανακοίνωση του Δήμου Αγλαντζιάς αναφέρει ότι ο κ. Χειρίδης, "σύμφωνα με τον περί Δήμων Νόμο, θα εκτελεί χρέη Δημάρχου μέχρι και την εκλογή του νέου Δημάρχου".

Ο κ. Πετρίδης, σε μια σεμνή τελετή, "ευχαρίστησε το Δημοτικό Συμβούλιο και το προσωπικό για τη συνεργασία και σημείωσε ότι ο Δήμος Αγλαντζιάς θα είναι πάντα στην καρδιά του.

Σε αντιφώνηση του ο κ. Χειρίδης ευχήθηκε στον κ. Πετρίδη κάθε επιτυχία στα νέα καθήκοντα του Υπουργού Άμυνας που αναλαμβάνει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρακτορείο ΑΝΚΑ: Στην περιοχή μας 3–11 Νοεμβρίου η Ολγκίν – Ανακοίνωσε τον πρώτο του «διορισμό» ο Ερχιουρμάν

Πρακτορείο ΑΝΚΑ: Στην περιοχή μας 3–11 Νοεμβρίου η Ολγκίν – Ανακοίνωσε τον πρώτο του «διορισμό» ο Ερχιουρμάν

Οι σχέσεις με την Τουρκία «ξεπερνούν τα συνηθισμένα διπλωματικά όρια μεταξύ δύο κρατών» και βασίζονται σε «ιστορική κοινότητα και αμοιβαία εμπιστοσύνη», δήλωσε ο νέος Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν σε συνέντευξή του στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων ANKA.

BEST OF TOTHEMAONLINE