ThemaPoll: Πώς βλέπουν οι πολίτες την «Άμεση Δημοκρατία» του Φειδία Παναγιώτου – Πρέπει να «τρέμουν» τα μεγάλα κόμματα;
Σημαντική ανταπόκριση ανάμεσα στους πολίτες βρίσκει το νέο κόμμα του Φειδία Παναγιώτου σύμφωνα με τα αποτελέσματα του ThemaPoll.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο Αγαθονήσι, η κ. Σακελλαροπούλου σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι διαχρονική επιδίωξη της Ελλάδας είναι να διατηρούνται σχέσεις καλής γειτονίας και συνεργασίας με την Τουρκία προσθέτοντας ότι η Αθήνα επενδύει στην ειρηνική συνύπαρξη και συνεργασία των δύο λαών.
Παράλληλα, έστειλε σαφές μήνυμα ότι η Ελλάδα «δεν είναι διατεθειμένη να απεμπολήσει κυριαρχικά της δικαιώματα ή να αποδεχθεί αμφισβητήσεις εθνικών εδαφών. Η διασφάλιση της ειρήνης, της ασφάλειας και της σταθερότητας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και στην Ανατολική Μεσόγειο αποτελεί βασικό πυλώνα της εθνικής μας στρατηγικής», κατέληξε η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις