ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πυρκαγιά στην κοινότητα Σαράντι - Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πυρκαγιά στην κοινότητα Σαράντι - Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας (29/6), στην κοινότητα Σαράντι, στην Λευκωσία.

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι σήμερα Δευτέρα 29 Ιουνίου, 2020 και ώρα 11:25, εκδηλώθηκε πυρκαγιά πλησίον της κοινότητας Σαράντι, της Επαρχίας Λευκωσίας.

Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των δυνάμεων πυρόσβεσης, η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 12:15 αφού κατέκαψε 2,5 δεκάρια από αμπέλια και άγρια χόρτα.

Για την κατάσβεση ασχολήθηκαν δέκα Δασικοί Λειτουργοί και έντεκα Δασοπυροσβέστες με πέντε πυροσβεστικά οχήματα του Τμήματος Δασών. Στις προσπάθειες κατάσβεσης συνέδραμαν και εθελοντές με το κοινοτικό πυροσβεστικό όχημα της κοινότητας Λαγουδερών.

Τα αίτια διερευνώνται.

Το Τμήμα Δασών κάνει έκκληση προς το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και να αποφεύγει κάθε ενέργεια που πιθανό να προκαλέσει δασική πυρκαγιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«ΑΛΜΑ» ή πτώση; Το όραμα του Οδυσσέα δοκιμάζεται από αποχωρήσεις και κατηγορίες

«ΑΛΜΑ» ή πτώση; Το όραμα του Οδυσσέα δοκιμάζεται από αποχωρήσεις και κατηγορίες

Μια νέα περίοδος αναταράξεων φαίνεται να διανύει το κίνημα ΑΛΜΑ. Μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες, τρεις αποχωρήσεις από τον στενό ή υποστηρικτικό κύκλο του κινήματος –του Ανδρέα Χασαπόπουλου, του Αβραάμ Θεμιστοκλέους και του Ανδρέα Σεραφείμ– δημιούργησαν σοβαρά ερωτήματα για τη λειτουργία, τη διαφάνεια και τη συνοχή, της νέας πολιτικής δύναμης.

BEST OF TOTHEMAONLINE