ΑΤΑΚΑ για το καυτό θέμα της ΚΑΡΤΑΣ – «Αγκαλιάστηκε ο θεσμός»

ΑΤΑΚΑ για το καυτό θέμα της ΚΑΡΤΑΣ – «Αγκαλιάστηκε ο θεσμός»

Παρέδωσε σήμερα την σκυτάλη του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως ο κ. Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα ως Γενικός Εισαγγελέας πλέον, αντικαθιστώντας τον κ. Κώστα Κληρίδη.

Κατά τον απολογισμό του για τα όσα έκανε στη θητεία του ως Υπουργός Δικαιοσύνης αναφέρθηκε – μιλώντας στα ΜΜΕ – και στο περιβόητο μέτρο της λεγόμενης “κάρτας φιλάθλου”, το οποίο ως γνωστό, προκάλεσε πολύ μεγάλες αντιδράσεις στις τάξεις των περισσότερων ομάδων, αλλά και των οπαδών, ειδικά των οργανωμένων.

Συγκεκριμένα είπε:

«Προωθήσαμε την κάρτα φιλάθλου, η οποία αναγνωρίστηκε από την μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου και είναι πλέον ένας θεσμός ο οποίος αγκαλιάστηκε».

Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Σαββίδης παρέδωσε την σκυτάλη του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, στην Νομικό, Έμιλυ Γιολίτη.

The post ΑΤΑΚΑ για το καυτό θέμα της ΚΑΡΤΑΣ – «Αγκαλιάστηκε ο θεσμός» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Σε νέα συνέντευξή του, αυτή τη φορά στο αντιπολιτευόμενο πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, ο Ερσίν Τατάρ επανέλαβε ότι δεν τίθεται θέμα να συνεχίσει από το Κραν Μοντανά και υποστήριξε ότι το αίτημα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων από το σημείο όπου είχαν διακοπεί δεν προήλθε από τον Γενικό Γραμματέα Γκουτέρες αλλά από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE