Συνάντηση Αρχηγού Αστυνομίας με εκπρόσωπο της Πρεσβείας του Ισραήλ

Συνάντηση Αρχηγού Αστυνομίας με εκπρόσωπο της Πρεσβείας του Ισραήλ

Ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Κύπρος Μιχαηλίδης συνάντηση την Δευτέρα (29/6) με τον εκπρόσωπο της Πρεσβείας του Ισραήλ, Υπεύθυνο Ασφαλείας κ. Tamir Mor Yosef, επ’ ευκαιρίας της αφυπηρέτησης του κ. Μιχαηλίδη στις 30 Ιουνίου. 

Ο κ. Μιχαηλίδης αφού ευχαρίστησε τον εκπρόσωπο της Πρεσβείας του Ισραήλ για την εποικοδομητική συνεργασία που υπήρξε, μεταξύ Αστυνομίας και Πρεσβείας του Ισραήλ, κατά τη θητεία του στην Αστυνομία, τόνισε και τη σημαντικότητα του Ισραήλ ως αξιόλογου εταίρου. 

Από πλευράς του ο κ. Yosef εξέφρασε την εκτίμηση του ίδιου του Πρέσβη για το έργο που επιτέλεσε ο κ. Μιχαηλίδης στην Αστυνομία και του ευχήθηκε τα καλύτερα για το μέλλον και το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην ζωή του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα συνεργασίας απηύθυνε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, μετά την αποστολή 60.000 δόσεων εμβολίου κατά του αφθώδους πυρετού στις ελεύθερες περιοχές, αναφέροντας ότι «η συνεργασία σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι αναπόφευκτη».

BEST OF TOTHEMAONLINE