ΚΥΠΡΟΣ: Η κατάσταση του 62χρονου - Ζούσε σαν Ρωβινσώνας στον Ακάμα, σε καλύβα με κλαδιά

ΚΥΠΡΟΣ: Η κατάσταση του 62χρονου - Ζούσε σαν Ρωβινσώνας στον Ακάμα, σε καλύβα με κλαδιά

Εκτός κινδύνου είναι η κατάσταση της υγείας του 62χρονου Βρετανού που εντοπίστηκε το βράδυ της Κυριακής (29/6), αφυδατωμένος στον Ακάμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, ο 62χρονος νοσηλεύτηκε το βράδυ της Κυριακής (29/6) στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου αφού ήταν αρκετά ταλαιπωρημένος, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου.

Όπως μας λέχθηκε από την Αστυνομία, την υπόθεση αναλαμβάνουν οι υπηρεσίες ευημερίας έτσι ώστε να εξευρεθεί λύση στο πρόβλημα του 62χρονου.

Θυμίζουμε ότι ο ίδιος ζούσε σε ένα πρόχειρο κατάλυμα με κλαδιά στον Ακάμα και εντοπίστηκε σε άσχημη κατάσταση από Ελληνοκύπρια, η οποία κάλεσε τις αρμόδιες υπηρεσίες για βοήθεια.

Άντρος Ιωάννου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE