ΛΑΡΝΑΚΑ: Σε μεροκαματιάρη έκλεισε το μάτι ο «Τζοκερ» - Έγινε εκατομμυριούχος με 25 ευρώ- «Δεν μπορούσε να το πιστέψει»

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σε μεροκαματιάρη έκλεισε το μάτι ο «Τζοκερ» - Έγινε εκατομμυριούχος με 25 ευρώ- «Δεν μπορούσε να το πιστέψει»

Διάπλατα χαμογέλασε η τύχη σε άντρα από τη Λάρνακα καθώς από το βράδυ της Κυριακής 28/6 έγινε πλουσιότερος κατά €3.460.000 ευρώ( πριν τους φόρους) αφού κατάφερε να μαντέψει σωστά τους 5+1 «μαγικούς αριθμούς» του τυχερού παιχνιδιού του ΟΠΑΠ.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε το απόγευμα  της Δευτέρας 29/6 με τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου όπου παίχτηκε το «χρυσό δελτίο» το οποίο βρίσκεται επί της Μιχαλάκη Μακρίδη, 19 στην Αραδίππου και όπως μας ανέφερε ο τυχερός έχει εμφανιστεί.

Σύμφωνα με τον κύριο Σωτήρη Σύζινο, πρόκειται για τακτικό πελάτη του πρακτορείου ο οποίος πέρασε το πρωί για να ελέγξει το δελτίο του και εκεί αντιλήφθηκε ότι είναι ο μεγάλος υπερτυχερός. «Δεν μπορούσε να το πιστέψει» ανέφερε ο πράκτορας σημειώνοντας πως πρόκειται για φτωχό, μεροκαματιάρη άνθρωπο, γεγονός που τον χαροποιεί ακόμα περισσότερα.

Το συγκεκριμένο πρακτορείο είχε και πριν από μερικούς μήνες (Δεκέμβριο 2019) σημαντική επιτυχία, αφού εκεί παίχτηκε δελτίο της 2ης κατηγορίας του Τζόκερ, ενώ τυχεροί που έριξαν τα δελτία τους στο πρακτορείο του κύριο Σύζινου κέρδισαν μεγάλα ποσά σε Κίνο και Λόττο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.