ΕΚΤΑΚΤΟ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Υπόθεση δολοφονίας και αυτοχειρίας…» -56 χρονών ο άνδρας, 44 η εν διαστάσει -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&VIDEO

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Υπόθεση δολοφονίας και αυτοχειρίας…» -56 χρονών ο άνδρας, 44 η εν διαστάσει -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&VIDEO

Ενώπιον υπόθεσης δολοφονίας και αυτοχειρίας βρίσκονται οι Αρχές.

Του Στέλιου Στυλιανού

Αυτό τουλάχιστον ανέφερε με τοποθετήσεις του ο Βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων, Δημήτρης Δημητρίου, μιλώντας από τη σκηνή όπου γράφτηκε η τραγωδία.

Ο κ. Δημητρίου αναφερόμενος στο τραγικό συμβάν έκανε λόγο για 56χρονο άνδρα και 44χρονη γυναίκα που βρέθηκαν νεκροί.

Εντός του διαμερίσματος εντοπίστηκε και κυνηγετικό όπλο, όπως είπε ο κ. Δημητρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αλλά και με βάση τα όσα είπε ο κ. Δημητρίου, ο άνδρας και η γυναίκα δεν ήταν παντρεμένοι, αλλά ήταν σε διάσταση.

Οι σοροί τους εντοπίστηκαν γύρω στις 21:30.

Δείτε το VIDEO με τις δηλώσεις, αλλά και φωτογραφίες από τη σκηνή:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Γεάδης Γεάδη στο «T»: «Θέλουμε να είμαστε κόμμα εξουσίας»- «Η Αριστερά έβγαλε την Τουρκία από το κάδρο των ευθυνών της»

Γεάδης Γεάδη στο «T»: «Θέλουμε να είμαστε κόμμα εξουσίας»- «Η Αριστερά έβγαλε την Τουρκία από το κάδρο των ευθυνών της»

Ο Ευρωβουλευτής του ΕΛΑΜ Γεάδης Γεάδη, στη συνέντευξή του στο ThemaOnline δίνει απαντήσεις για τα όσα προηγήθηκαν στο Ευρωκοινοβούλιο για την τροπολογία που κατέθεσε και για την κόντρα με τον Ευρωβουλευτή του ΑΚΕΛ, Γιώργο Γεωργίου. Υποδεικνύει ότι το θέμα της Κύπρου, δεν πρέπει να θυσιάζεται στον βωμό, μικροκομματικών συμφερόντων.

BEST OF TOTHEMAONLINE