ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι «πεταμένες» ευκαιρίες του Κολοβού

Οι «πεταμένες» ευκαιρίες του Κολοβού

Εξετάσεις δίνουν στα πλέι οφ κάποιοι ποδοσφαιριστές στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ένας εξ αυτών είναι ο Δημήτρης Κολοβός. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός, όμως, μένει διαρκώς μετεξεταστέος έως ώρα.

Ολη τη χρονιά ήταν απογοητευτικός, αλλά θα περίμενε κανείς ότι μπορεί να το αντιστρέψει στο φινάλε. Προς το παρόν κάτι τέτοιο δεν φαίνεται εύκολο. Και εάν στο ματς με τον Ολυμπιακό ήταν δύσκολο να ξεχωρίσει ο οποιοσδήποτε με την εικόνα που είχε συνολικά ο Παναθηναϊκός, με τον ΟΦΗ ήταν διαφορετικά τα πράγματα.

Εκεί πήρε, μάλιστα, φανέλα βασικού, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να ξεφύγει από τη μετριότητα. Είναι δεδομένο πως κρίνεται ο Κολοβός και θα συνεχιστεί αυτό και με τον Ντάνι Πογιάτος. Ποιότητα έχει, γι’ αυτό αποκτήθηκε από το «τριφύλλι», αλλά προς το παρόν κάτι φαίνεται να μην κολλάει στη συνεργασία του με τους «πράσινους».

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ είχε πει στη Nova ότι «δεν έχω να αποδείξω κάτι για το ποιος είμαι. Το θέμα για μένα είναι να είμαι αυτός που πρέπει να είμαι». Δήλωση αν μη τι άλλο εύστοχη. Όποιος έχει παρακολουθήσει τον Κολοβό από την αρχή της καριέρας του, γνωρίζει ποιο είναι το ταβάνι του. Το γιατί δεν το έχει δείξει στον Παναθηναϊκό είναι αυτό που πρέπει να απασχολήσει και τον ίδιο και το επόμενο τεχνικό τιμ.

Πηγή: www.sportime.gr

The post Οι «πεταμένες» ευκαιρίες του Κολοβού appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top