ΠΑΦΟΣ: Νέα διαμαρτυρία κοινοτήτων για το κλείσιμο υποκαταστημάτων τραπεζών στην ύπαιθρο

ΠΑΦΟΣ: Νέα διαμαρτυρία κοινοτήτων για το κλείσιμο υποκαταστημάτων τραπεζών στην ύπαιθρο

Tην λειτουργία υποκαταστημάτων τραπεζών στην ύπαιθρο διεκδικούν κάτοικοι  είκοσι κοινοτήτων στην Επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι  κάτοικοι 20 περίπου κοινοτήτων της περιφέρειας αυτής οργανώνουν το απόγευμα  εκδήλωση διαμαρτυρίας ζητώντας από τις διευθύνσεις των τραπεζών να κρατήσουν σε λειτουργία καταστήματα στην ύπαιθρο.

Όπως αναφέρουν σε γραπτές τους ανακοινώσεις οι συντονιστές της εκδήλωσης Χρύσανθος Σαββίδης και Σύλβια Αντωνίου, η ύπαιθρος της Πάφου έχει εγκαταλειφθεί εντελώς και το ένα κτύπημα διαδέχεται το άλλο.

Οι κάτοικοι , σημείωσαν, βρίσκονται σε απόγνωση και η απόφαση των τραπεζών να κλείσουν τα παραρτήματα τους σε Στρουμπί και Πολέμι δημιουργεί ένα τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (30/6) στις 6.30 μμ  στην περιοχή  Λεμονάρι για να διατρανώσουν, ανέφεραν,  ότι  οι κάτοικοι της υπαίθρου δεν είναι Πολίτες Β Κατηγορίας.

Οι κοινότητες που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση διαμαρτυρίας είναι οι κοινότητες  Γιόλου, Μηλιού, Στρουμπί, Θελέτρας, Κάθηκα, Πάνω Αρόδες, Πολέμι , Ψάθι, Άγιος Δημητριανός, Δρυνιά, Δρύμου, Μηλιά, Φύτη, Λάσα, Σίμου , Κρήτου Μαρόττου, Καναβιού, Ασπρόγια, και Παναγιά.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Η ΕΕ  στέλνει ένα πολύ ξεκάθαρο μήνυμα, ότι επιθυμεί να συμμετέχει με σημαντικό ρόλο στη διαδικασία των ΗΕ για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Ειδικός Απεσταλμένος της ΕΕ για το Κυπριακό κ. Ραφαέλε Φίτο, ο οποίος έγινε το πρωί δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE