ΤΡΑΓΩΔΙΑ-ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Άφησε σημείωμα ο 56χρονος που καταλείπει τρεις κόρες -Ερωτηματικό για το κάψιμο στο χέρι της 44χρονης

ΤΡΑΓΩΔΙΑ-ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Άφησε σημείωμα ο 56χρονος που καταλείπει τρεις κόρες -Ερωτηματικό για το κάψιμο στο χέρι της 44χρονης

Ένα κάψιμο στο χέρι της 44χρονης Νίκη Σιεφταλή προκαλεί σκεπτικισμό στην Αστυνομία, σε ό,τι αφορά τις έρευνές για να ξεκαθαρίσει πλήρως το σκηνικό της τραγωδίας στη Λακατάμια.

Κάψιμο που μπορεί να προέρχεται από πυροβολισμό. Αν, λοιπόν, δεν έπιασε η ίδια το κυνηγετικό όπλο, πώς μπορεί να κάηκε στο χέρι; Αυτό είναι ένα ερώτημα που απασχόλησε την Αστυνομία.

Να σημειωθεί πως ο 56χρονος Χριστάκης Χριστοδούλου πριν συντελεστεί η τραγωδία άφησε σημείωμα στο διαμέρισμα όπου διέμενε στην οδό Ρήγα Φεραίου στη Λακατάμια.

Σιεφταλή και Χριστοδούλου εντοπίστηκαν νεκροί γύρω στις 21:30 το βράδυ της Δευτέρας (29/06) απο συγγενικό πρόσωπο. Εικάζεται ότι το τραγικό συμβάν σημειώθηκε κατά το πρωί της ίδια ημέρας. Σε ώρα που οι περίοικοι έλειπαν στις δουλειές τους. Γι΄ αυτό και δεν αναφέρθηκε ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Φάνης Μακρίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμφωνία ΗΠΑ – Κίνας: Τι σημαίνει και τι αναμένεται μετά από 90 ημέρες – Οι «εκκρεμότητες» του Τραμπ και τα θετικά για την Κύπρο

Συμφωνία ΗΠΑ – Κίνας: Τι σημαίνει και τι αναμένεται μετά από 90 ημέρες – Οι «εκκρεμότητες» του Τραμπ και τα θετικά για την Κύπρο

Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και η Κίνα συμφώνησαν για τη μείωση των δασμών σε αγαθά που διακινούνται μεταξύ των δύο χωρών. Η συμφωνία αυτή σηματοδοτεί σημαντική αποκλιμάκωση του εμπορικού πολέμου μεταξύ των δύο μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου, ο οποίος έχει προκαλέσει αναταράξεις επηρεάζοντας τις περισσότερες χώρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE