ΤΡΑΓΩΔΙΑ-ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Άφησε σημείωμα ο 56χρονος που καταλείπει τρεις κόρες -Ερωτηματικό για το κάψιμο στο χέρι της 44χρονης

ΤΡΑΓΩΔΙΑ-ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Άφησε σημείωμα ο 56χρονος που καταλείπει τρεις κόρες -Ερωτηματικό για το κάψιμο στο χέρι της 44χρονης

Ένα κάψιμο στο χέρι της 44χρονης Νίκη Σιεφταλή προκαλεί σκεπτικισμό στην Αστυνομία, σε ό,τι αφορά τις έρευνές για να ξεκαθαρίσει πλήρως το σκηνικό της τραγωδίας στη Λακατάμια.

Κάψιμο που μπορεί να προέρχεται από πυροβολισμό. Αν, λοιπόν, δεν έπιασε η ίδια το κυνηγετικό όπλο, πώς μπορεί να κάηκε στο χέρι; Αυτό είναι ένα ερώτημα που απασχόλησε την Αστυνομία.

Να σημειωθεί πως ο 56χρονος Χριστάκης Χριστοδούλου πριν συντελεστεί η τραγωδία άφησε σημείωμα στο διαμέρισμα όπου διέμενε στην οδό Ρήγα Φεραίου στη Λακατάμια.

Σιεφταλή και Χριστοδούλου εντοπίστηκαν νεκροί γύρω στις 21:30 το βράδυ της Δευτέρας (29/06) απο συγγενικό πρόσωπο. Εικάζεται ότι το τραγικό συμβάν σημειώθηκε κατά το πρωί της ίδια ημέρας. Σε ώρα που οι περίοικοι έλειπαν στις δουλειές τους. Γι΄ αυτό και δεν αναφέρθηκε ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Φάνης Μακρίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Σε μια χρονική συγκυρία που η Ευρωπαϊκή Ένωση δοκιμάζεται από γεωπολιτικές εντάσεις, ενεργειακή αβεβαιότητα και την πίεση του μεταναστευτικού, η Κύπρος καλείται να αναλάβει το 2026 τα ηνία της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. H Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στη Λευκωσία, λειτουργεί ως μια εξαιρετικά κρίσιμη πολιτική πρόβα, πριν από την ανάληψη των ευθυνών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE