ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ: Ολοκληρώθηκε η τελετή ανάληψης καθηκόντων - Με κάθε επισημότητα νέος Αρχηγός ο Στέλιος Παπαθεοδώρου και νέος Υπαρχηγός ο Χρίστος Μαυρής -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&VIDEOS

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ: Ολοκληρώθηκε η τελετή ανάληψης καθηκόντων - Με κάθε επισημότητα νέος Αρχηγός ο Στέλιος Παπαθεοδώρου και νέος Υπαρχηγός ο Χρίστος Μαυρής -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&VIDEOS

Οι πρώτες δηλώσεις κατά την τελετή ανάληψης καθηκόντων του νέου Αρχηγού και Υπαρχηγού της Αστυνομίας έγιναν δια στόματος Στέλιου Παπαθεοδώρου ο οποίος μιλώντας εκ μέρους και του κυρίου Μαυρή τόνισε πως γνωρίζει τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν τη δικαιοσύνη και δημόσια τάξη ενώ ανέφερε μεταξύ άλλων πως η Κύπρος είναι μία από τις πιο ασφαλείς χώρες και έτσι πρέπει να παραμείνει.

Σε ομιλίες-δηλώσεις τις οποίες κατέγραψε η ιστοσελίδα μας, προέβησαν (με τη σειρά που εμφανίστηκαν) αρχικά ο νέος Αρχηγός της Αστυνομίας κύριος Στέλιος Παπαθεοδώρου, ακολούθησε ο απερχόμενος Αρχηγός κύριος Κύπρος Μιχαηλίδης ενώ στη συνέχεια σειρά πήραν η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κυρία Έμιλυ Γιολίτη για να ακολουθήσει ο Γενικός Εισαγγελέας Γεώργιος Σαββίδης.

Επιμέλεια: Άνδρου Ιωάννου

Ο νέος Αρχηγός της Αστυνομίας Στέλιος Παπαθεοδώρου είπε ότι είναι εμφανείς οι αλλαγές που επήλθαν στην εξέλιξη και διαφοροποίηση της σύγχρονης εγκληματικότητας. Ανέφερε πως η παράτυπη μετανάστευση, η εμπορία ναρκωτικών, το οργανωμένο έγκλημα, η διαφθορά, τα εγκλήματα στο διαδίκτυο και η απειλή της τρομοκρατίας αποτελούν κύριες μορφές της εγκληματικότητας και  οδηγούν στην αναγκαιότητα άμεσης αντιμετώπισής τους.
 
«Από την επιτυχία μας κρίνονται η νομιμότητα, η ομαλότητα και η κοινωνική συνοχή», ανέφερε. Σημείωσε εξάλλου ότι η Κύπρος σήμερα  είναι μια από τις πιο ασφαλείς χώρες του κόσμου "και ως τέτοια πρέπει να τη διατηρήσουμε».

Ο κ. Παπαθεοδώρου είπε ακόμη ότι η Αστυνομία μέσα από την πολύχρονη ιστορία της έχει αποδείξει την αξία της στην κοινωνία και ενώ έχει περάσει από πολλές δοκιμασίες παραμένει αλώβητη. Αποδεικνύει ότι είναι παρούσα με όλες της τις δυνάμεις στο καθήκον που της έχει ανατεθεί, ανέφερε.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top