Θέλει Πεδρίνιο όμως δεν παίζει ΜΟΝΗ η Κυρία – Η άλλη ομάδα και η… Πάσος

Θέλει Πεδρίνιο όμως δεν παίζει ΜΟΝΗ η Κυρία – Η άλλη ομάδα και η… Πάσος

Πορτογαλικό δημοσίευμα από την ιστοσελίδα «Αbola.pt», τονίζει πως η Πάσος Φερέιρα θέλει να κρατήσει τον Πεδρίνιο και διαφοροποιεί τα δεδομένα με την Ανόρθωση.

O 27χρονος επιτελικός μέσος, είναι ο εκλεκτός του Τιμούρ Κετσπάγια για να αντικαταστήσει τον Ρούμπεν Ράγιος, ωστόσο, τα πράγματα ίσως δυσκολέψουν.

Αυτό γιατί η Πάσος Φερέιρα, σύμφωνα με το δημοσίευμα από την πατρίδα του Πέδρο Φιλίπε Μπαρμπόσα Μορέιρα, θέλει να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει, ο πρόεδρος της ομάδας, Πάολο Μενέσες, αλλά και ο τεχνικός διευθυντής, Κάρλος Καρνέιρο κάνουν προσπάθειες να κρατήσουν τον Πορτογάλο, αλλά θα πρέπει να βάλουν γερά το χέρι στην τσέπη για να γίνει κάτι τέτοιο κατορθωτό.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Κυρία δεν «παίζει» μόνη της, αφού ο Πεδρίνιο είναι στο στόχαστρο και της Ουγγρικής Φερεντσβάρος.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για το δημοσίευμα

The post Θέλει Πεδρίνιο όμως δεν παίζει ΜΟΝΗ η Κυρία – Η άλλη ομάδα και η… Πάσος appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

Πηγαίνοντας στη διευρυμένη διάσκεψη της Νέας Υόρκης είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί, με πιο σημαντικό τον καθορισμό νέων συναντήσεων και τη συνέχιση της προσπάθειας από τον ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE