«Αποχαιρέτησε» την ΑΕΚ και στο… βάθος ΑΠΟΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

«Αποχαιρέτησε» την ΑΕΚ και στο… βάθος ΑΠΟΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

To συμβόλαιο του Βίκτωρ Κλωναρίδη με την ΑΕΚ έχει λήξει και ο Βελγοέλληνας ποδοσφαιριστής δεν ανανέωσε μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ είναι μια ανάσα από τη μεταγραφή του στον ΑΠΟΕΛ.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός είπε το δικό του «αντίο» στην Ένωση γράφοντας «Ήθελα να ευχαριστήσω το κλαμπ, τους συμπαίκτες μου και όλους τους οπαδούς της ΑΕΚ για την υποστήριξη τους τα τελευταία τρία χρόνια. Ήταν ένα συναρπαστικό ταξίδι που θα έχω πάντα στην καρδιά μου. Πάντα θα είμαι ευγνώμων που αγωνίστηκα στην ΑΕΚ. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα για το υπόλοιπο της σεζόν και είμαι σίγουρος που θα πετύχει τους στόχους της. Ο Θεός να σας ευλογεί όλους». 

Η δημοσίευση του:

The post «Αποχαιρέτησε» την ΑΕΚ και στο… βάθος ΑΠΟΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE