ΑΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ: Το ΑΚΕΛ εκφράζει ανησυχία για τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Μ. Δρουσιώτη

ΑΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ: Το ΑΚΕΛ εκφράζει ανησυχία για τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Μ. Δρουσιώτη

Το ΑΚΕΛ εκφράζει έντονη ανησυχία για τις πρόσφατες καταγγελίες του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη, είπε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, σε δηλώσεις του μετά το τέλος συνάντησης με αντιπροσωπεία της Ένωσης Κοινοτήτων Κύπρου.

«Θέλουμε να εκφράσουμε την έντονη μας ανησυχία για τις πρόσφατες καταγγελίες του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη. Ο κ. Δρουσιώτης έχει καταγγείλει ότι εδώ και μερικά χρόνια παρακολουθούνται τόσο οι Ηλεκτρονικοί του Υπολογιστές όσο και τα κινητά του τηλέφωνα», πρόσθεσε.
 
Αυτό το πράγμα, συνέχισε ο κ. Κυπριανού, μόνο ανησυχία μπορεί να προκαλεί.
 
«Παραβιάζονται βασικά ανθρώπινα δικαιώματα και είναι αντίθετο με τη δημοκρατική λειτουργία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στέλνουμε, λοιπόν, ένα σαφέστατο μήνυμα προς τις αρχές ότι θα πρέπει οι καταγγελίες αυτές να διερευνηθούν το συντομότερο δυνατόν. Μας αφορά όλους το θέμα, το οποίο έχει καταγγελθεί. Ως ΑΚΕΛ θα παρακολουθούμε από πολύ κοντά τη διερεύνηση των συγκεκριμένων καταγγελιών και αν διαπιστώσουμε ότι υπάρχει οποιαδήποτε ολιγωρία δεν θα διστάσουμε να παρέμβουμε», κατέληξε.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε πορεία εσωκομματικών εκλογών – Οι «ισχυρές» υποψηφιότητες και ο κίνδυνος των εσωτερικών εντάσεων

ΔΗΣΥ: Σε πορεία εσωκομματικών εκλογών – Οι «ισχυρές» υποψηφιότητες και ο κίνδυνος των εσωτερικών εντάσεων

Λίγες ημέρες πριν από την επίσημη διαδικασία υποβολής ενδιαφέροντος για συμμετοχή στα βουλευτικά ψηφοδέλτια του Δημοκρατικού Συναγερμού, το πολιτικό θερμόμετρο στην Πινδάρου ανεβαίνει αισθητά. Η ημερομηνία-ορόσημο της Τρίτης, 9 Σεπτεμβρίου, αναμένεται να αποτελέσει την αφετηρία για έντονες εσωκομματικές διεργασίες, με τις μέχρι στιγμής ενδείξεις να συγκλίνουν στο ότι οι κάλπες, δεν θα αποφευχθούν σε αρκετές επαρχίες.