Παρέμβαση ΥΠΕΞ Χριστοδουλίδη σε διάσκεψη για τον πόλεμο στη Συρία

Παρέμβαση ΥΠΕΞ Χριστοδουλίδη σε διάσκεψη για τον πόλεμο στη Συρία

Την ανάγκη για μια συριακής ιδιοκτησίας και καθοδήγησης διαδικασία την οποία να διευκολύνουν τα Ηνωμένα Έθνη υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στο πλαίσιο της Τέταρτης Διάσκεψης των Βρυξελλών για την "Υποστήριξη του Μέλλοντος της Συρίας και της Περιοχής" που πραγματοποιήθηκε μέσω βιντεοδιάσκεψης.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του Υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter, ο κ. Χριστοδουλίδης υπογράμμισε κατά τη διάρκεια της Διάσκεψης την ανάγκη για πλήρη εφαρμογή του ψηφίσματος 2254 του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών και για μια συριακής ιδιοκτησίας και καθοδήγησης διαδικασία την οποία να διευκολύνουν τα Ηνωμένα Έθνη. 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE