ΠΑΦΟΣ: Στο νοσοκομείο 10χρονη - Της επιτέθηκε σκύλος

ΠΑΦΟΣ:  Στο νοσοκομείο 10χρονη  - Της επιτέθηκε σκύλος

Στο νοσοκομείο 10χρόνη μετά απο επίθεση που δέχθηκε απο σκύλο στην Πάφο.

Αργά το απόγευμα της Τρίτης (30/6) και ενώ το 10χρονο κορίτσι περπατούσε έξω απο οικία, δέχθηκε επίθεση απο σκύλο (διασταυρωμένο χάσκι με λαμπραντόρ) ο οποίος διέφυγε της προσοχής της ιδιοκτήτριας του με αποτέλεσμα να πηδήξει πάνω από τον φράκτη της οικίας και να επιτεθεί στο κοριτσάκι. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο σκύλος δεν φορούσε λουρί.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου απο την μητέρα του , η οποία έτρεξε αμέσως στο σημείο.

Κρατείται για νοσηλεία στο Παιδιατρικό Τμήμα του Νοσοκομείου, με τραύμα στο δεξί μηρό, η κατάσταση της υγείας της θεωρείται ως εκτός κινδύνου.

H ιδιοκτήτρια του σκύλου κατηγορήθηκε γραπτώς, ενώ με δικαστικό ένταλμα παραλήφθηκε ο σκύλος προκειμένου να εξεταστεί απο τις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες.

Οι Αρχές διερευνούν την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις Βουλευτικές: Αυτές είναι οι ημερομηνίες-κλειδιά μέχρι την κάλπη

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις Βουλευτικές: Αυτές είναι οι ημερομηνίες-κλειδιά μέχρι την κάλπη

Η ημερομηνία των επόμενων βουλευτικών εκλογών στην Κύπρο μπορεί να έχει οριστεί εδώ και καιρό, ωστόσο πλέον η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τα καλά. Οι πολίτες θα προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή, 24 Μαΐου 2026, με τον χρόνο που απομένει να είναι πλέον περιορισμένος.

BEST OF TOTHEMAONLINE