Ο Μεξικανός Πρόεδρος έλαβε πρόσκληση για να επισκεφθεί την Ουάσινγκτον στις 8-9 Ιουλίου

Ο Μεξικανός Πρόεδρος έλαβε πρόσκληση για να επισκεφθεί την Ουάσινγκτον στις 8-9 Ιουλίου

Ο Μεξικανός Πρόεδρος έλαβε πρόσκληση για να επισκεφθεί την Ουάσινγκτον στις 8-9 Ιουλίου.


Ο Πρόεδρος του Μεξικού Αντρές Μανουέλ Λόπεζ Ομπραντόρ και η διπλωματική του αντιπροσωπεία έλαβαν μία πρόσκληση από την αμερικανική κυβέρνηση για να επισκεφτούν την Ουάσινγκτον στις 8-9 Ιουλίου, όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Twitter, o Yπουργός των Εξωτερικών Μαρτσέλο Εμπράρντ.

"Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι λάβαμε μία πρόσκληση από την αμερικανική Kυβέρνηση για μία επίσημη επίσκεψη εργασίας στις 8 και 9 Ιουλίου," δήλωσε ο Εμπράρντ που αναμένεται ότι θα συνοδεύει τον Λόπεζ Ομπραντόρ στην προγραμματισμένη επίσκεψή του στην Ουάσινγκτον, όπου και θα έχει συνάντηση με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE