ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο λόγος που διακόπηκε η συνεργασία της ΕΝΠ με τον Φυτανίδη και η νέα ανακοίνωση που… «ΕΡΧΕΤΑΙ»!

Ο λόγος που διακόπηκε η συνεργασία της ΕΝΠ με τον Φυτανίδη και η νέα ανακοίνωση που… «ΕΡΧΕΤΑΙ»!

Δηλώσεις στον Sports 1 έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΝΠ, Κωνσταντίνος Φάνου, ο οποίος μίλησε για τα τελευταία νέα των “βυσσινί”.

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

Για τη διακοπή της συνεργασίας με τον Σωκράτη Φυτανίδη: «Είμαστε μία περιοχή που φοβόμαστε το αύριο, μετά από τα όσα έγιναν με την πανδημία του κορωνοϊού. Κάναμε τους δικούς μας οικονομικούς υπολογισμούς και μετά έπρεπε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Έτσι προχωρήσαμε στη διακοπή της συνεργασίας με τον Φυτανίδη και ίσως στο μέλλον ξανασμίξουν οι δρόμοι μας».

Για το κεφάλαιο του προγραμματισμού:

“Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και νιώθουμε ότι όλα παίρνουν μια σειρά. Έγινε η σειρά με Κκαρά και Γιασεμάκη, με δύο σπουδαίες προσωπικότητες που ήταν δίπλα στην Ένωση.

Θα έρθουν αρκετοί νέοι παίκτες και προσπαθούμε να βρισκόμαστε μέσα στα οικονομικά πλαίσια, ενόψει της νέας σεζόν. Φέραμε ποδοσφαιριστές με υψηλότερο μπάτζετ και κάποιους με χαμηλότερο, για να παίζουν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Ταυτόχρονα, θα ψάξουμε για Κύπριους ποδοσφαιριστές και με την καθοδήγηση του κ. Κκαρά θα κτίσουμε αυτό που ονειρευόμαστε.

Ο Γιασεμάκης είναι μία ξεχωριστή μορφή του Κυπριακού ποδοσφαίρου και έχει να προσφέρει πολλά στην ομάδα μας, μαζί με τη νοοτροπία του.

Όταν έρχεται ένας ντόπιος προπονητής, κουβαλάει δύο προβλήματα. Από τη μία προσπαθεί να αποδείξει στον κόσμο ότι μπορεί να τα καταφέρει και ο κόσμος έχει περισσότερες απαιτήσεις από αυτόν».

Επίσης, ο Κωνσταντίνος Φάνου ανέφερε ότι: “Ίσως υπάρξει μία ακόμη ανακοίνωση εντός της ημέρας, μετά την πρωινή μας με Ντένινγκ”.

The post Ο λόγος που διακόπηκε η συνεργασία της ΕΝΠ με τον Φυτανίδη και η νέα ανακοίνωση που… «ΕΡΧΕΤΑΙ»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε προχωρημένη σήψη η σορός του άντρα που βρέθηκε σε πάρκο στη Λευκωσία – Σε εξέλιξη οι έρευνες - Εν αναμονή της νεκροτομής

Μονή Αββακούμ: «Δεν τους ανήκει τίποτα από το μοναστήρι... όπως ήρθαν θα φύγουν» - Υποψίες για ακίνητα και στην Ελλάδα

Ένας στους δέκα νέους ούτε δουλεύουν, ούτε σπουδάζουν – Πόσες γυναίκες και πόσοι άνδρες

Πότε ένας εργοδότης μπορεί να απολύσει εργοδοτούμενο χωρίς να δώσει προειδοποίηση

Συνεχίζεται σήμερα η υπόθεση παύσης του Γεν. Ελεγκτή ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου

Όχημα «τυλίχθηκε» στις φλόγες στον Στρόβολο – Εκτεταμένες οι ζημιές



Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται να είναι κρίσιμες για την πορεία του κυπριακού. Μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ στις Βρυξέλλες, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει συνάντηση με τον Ερσίν Τατάρ σήμερα στις 17.00 στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top