Ξαφνικά γάμος για Σταύρο Κωνσταντίνου και Έλενα Αντρέου – Παντρεύτηκαν «κρυφά» το απόγευμα της Τετάρτης 1/7- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ξαφνικά γάμος για Σταύρο Κωνσταντίνου και Έλενα Αντρέου – Παντρεύτηκαν «κρυφά» το απόγευμα της Τετάρτης 1/7- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πολύ λίγοι ήταν αυτοί που γνώριζαν πως την πρώτη μέρα του Ιουλίου ο γνωστός τραγουδιστής και η Κύπρια επιχειρηματίας είχαν αποφασίσει να ενώσουν για πάντα τις ζωές τους.

Ο λόγος για τον Σταύρο Κωνσταντίνου και την Έλενα Αντρέου που το απόγευμα της Τετάρτης 1/7 τέλεσαν τον πολιτικό τους γάμο στο Δημαρχείο Λευκωσίας, ενώπιον μερικών συγγενών και στενών φίλων.

Μετά από 3,5 χρόνια σχέσης το ζευγάρι αποφάσισε όταν ήταν η κατάλληλη στιγμή για το επόμενο (μεγάλο) βήμα και καταφέρνοντας να το κρατήσουν «μυστικό» μας έπιασαν πραγματικά αδιάβαστους!

Η όμορφη επιχειρηματίας έλαμπε από ευτυχία δίπλα στον αγαπημένο της ενώ και ο Σταύρος σε φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο φαίνεται απόλυτα ευτυχισμένος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

Πηγαίνοντας στη διευρυμένη διάσκεψη της Νέας Υόρκης είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί, με πιο σημαντικό τον καθορισμό νέων συναντήσεων και τη συνέχιση της προσπάθειας από τον ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE