Ξεπέρασαν τους 60.000 οι θάνατοι από Covid-19 στην Βραζιλία

Ξεπέρασαν τους 60.000 οι θάνατοι από Covid-19 στην Βραζιλία

Το φράγμα των 60.000 θανάτων εξαιτίας του κορωνοϊού ξεπέρασε την Τετάρτη (1/7) η Βραζιλία, καθώς το Υπουργείο Υγείας της χώρας ανακοίνωσε ότι το προηγούμενο 24ωρο κατέγραψε 1.016 επιπλέον θανάτους ασθενών εξαιτίας της Covid-19 και 45.482 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2.

Ο απολογισμός της πανδημίας του κορωνοϊού στη λατινοαμερικάνικη χώρα φτάνει τους 60.610 νεκρούς επί συνόλου 1.447.523 ανθρώπων που έχουν προσβληθεί.

Πρόκειται για τον δεύτερο βαρύτερο επίσημο απολογισμό της πανδημίας του κορωνοϊού στον πλανήτη, πίσω μόνο από αυτόν των ΗΠΑ.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE