Συμφωνήθηκαν τα… πάντα και βγαίνει η ανακοίνωση της ΕΝΩΣΗΣ των δύο ομάδων

Συμφωνήθηκαν τα… πάντα και βγαίνει η ανακοίνωση της ΕΝΩΣΗΣ των δύο ομάδων

Μετά τη συμφωνία που ανακοινώθηκε μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Λακατάμια FC για νεοσυσταθείσα γυναικεία ομάδα, ο Αιχμηρός σας είχε αποκαλύψει ότι γίνονται σκέψεις και από ακόμη ένα ιστορικό σύλλογο της χώρας μας για να συμφωνήσει με γυναικεία ομάδα.

Διαβάστε: 

Υπάρχουν σκέψεις και… «ΨΗΝΕΤΑΙ» ακόμη μία Ενωση μεγάλου Κυπριακού συλλόγου με άλλη ομάδα

Τα πάντα έχουν συμφωνηθεί την Τετάρτη (01-07-2020) μεταξύ των παραγόντων των δύο ομάδων και η σχετική ανακοίνωση θα εκδοθεί, αν όχι εντός της ημέρας, τότε αύριο.

Λίγες ώρες υπομονή και ο Αιχμηρός εκ νέου θα επιβεβαιωθεί και σε αυτή του την αποκάλυψη.

The post Συμφωνήθηκαν τα… πάντα και βγαίνει η ανακοίνωση της ΕΝΩΣΗΣ των δύο ομάδων appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Είδε Ευρωπαίο Επίτροπο Ενέργειας και Στέγασης ο ΠτΔ: Στο επίκεντρο προγράμματα της ΕΕ για το στεγαστικό

Είδε Ευρωπαίο Επίτροπο Ενέργειας και Στέγασης ο ΠτΔ: Στο επίκεντρο προγράμματα της ΕΕ για το στεγαστικό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Ευρωπαίο Επίτροπο Ενέργειας και Στέγασης κ. Dan Jorgesen.

BEST OF TOTHEMAONLINE