ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Πλαφόν στην αύξηση διδάκτρων για Ιδιωτικά Πανεπιστήμια

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Πλαφόν στην αύξηση διδάκτρων για Ιδιωτικά Πανεπιστήμια

Διάταγμα με το οποίο καθόρισε το ποσοστό 0,45%, ως ανώτατη επί τοις εκατόν αύξηση στο ύψος των ήδη εγκεκριμένων διδάκτρων και άλλων οικονομικών επιβαρύνσεων των Ιδιωτικών Πανεπιστημίων, εξέδωσε, στις 26 Ιουνίου 2020, ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, ασκώντας τις εξουσίες που του παρέχει το άρθρο 8 των περί Ιδιωτικών Πανεπιστημίων (Ίδρυση, Λειτουργία και Έλεγχος) Νόμων του 2005 έως 2011.

Το εν λόγω Διάταγμα αφορά στο ακαδημαϊκό έτος 2021 – 2022 αναφέρει ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας η οποία προσθέτει ότι "οι αιτήσεις για αναθεώρηση διδάκτρων και άλλων οικονομικών επιβαρύνσεων θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2020 και, εφόσον εγκριθούν από τον Υπουργό, Πρόδρομο Προδρόμου, θα ισχύσουν από τον Σεπτέμβριο του ακαδημαϊκού έτους 2021 – 2022".

Θα ισχύσουν μόνο φοιτητές "που θα εγγραφούν για πρώτη φορά στα προγράμματα σπουδών που υπόκεινται στην αναθεώρηση".

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE