ΛΕΜΕΣΟΣ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εργασίες σε κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εργασίες σε κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου

Εργασίες κοψίματος χόρτων και συλλογής άχρηστων αντικειμένων θα διεξάγονται το προσεχές Σάββατο (9/2, μεταξύ των ωρών 06:00 – 16:00, στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας στο τμήμα Σκαρίνου – Μουτταγιάκας, ανακοίνωσε το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

Σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας του δρόμου, με κατεύθυνση προς Λεμεσό, σε μήκος 500μ. περίπου και η διακίνηση της κυκλοφορίας θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

Πηγαίνοντας στη διευρυμένη διάσκεψη της Νέας Υόρκης είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί, με πιο σημαντικό τον καθορισμό νέων συναντήσεων και τη συνέχιση της προσπάθειας από τον ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE