ΛΕΜΕΣΟΣ: Ο λόγος που έστειλαν 41χρονο στο νοσοκομείο με κάταγμα γνάθου -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ο λόγος που έστειλαν 41χρονο στο νοσοκομείο με κάταγμα γνάθου -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οικονομικές διαφορές φαίνεται να είναι η αιτία της συμπλοκής που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (1/7), στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, δύο άτομα επιτέθηκαν σε 41χρονο αλλοδαπό από την Σρι Λάνκα και σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Αστυνομία, η αιτία ήταν οικονομικές διαφορές που είχαν τα εν λόγω πρόσωπα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δράστες, τραυμάτισαν τον 41χρονο και εγκατέλειψαν την σκηνή. Ο ίδιος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου κρατήθηκε για νοσηλεία, ενώ φέρει κάταγμα γνάθου.

Άντρος Ιωάννου

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE