ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μετά τον σύζυγο, χειροπέδες και στον πατέρα της αρχιλογίστριας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μετά τον σύζυγο, χειροπέδες και στον πατέρα της αρχιλογίστριας

Μετά το σύζυγό της, χειροπέδες πέρασε την Πέμπτη (2/7) η Αστυνομία και στον 73χρονο πατέρα της 49χρονης υπεύθυνης λογιστηρίου ομίλου εταιρειών στη Λεμεσό, από την οποίαν εκδόθηκαν πλαστογραφημένες εντολές μεταφοράς χρημάτων εκατομμυρίων ευρώ και κλάπηκαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο πλαίσιο του λογιστικού ελέγχου που ολοκληρώνεται, διαπιστώθηκε έκδοση αριθμού επιταγών της εταιρείας με δικαιούχο τον 73χρονο, με το συνολικό ποσό να ξεπερνά τις 60 χιλιάδες ευρώ.

Ως εκ τούτου η Αστυνομία προχώρησε το απόγευμα στη σύλληψη του, ενώ ανακρινόμενος φέρεται να δηλώνει πως ό,τι έχει να πει θα το πει στο δικαστήριο, θέση την οποίαν διατηρούν τόσο η 49χρονη όσο και ο 63χρονος σύζυγος της.
 
Αύριο ο 73χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης του, ενώ υπενθυμίζεται πως ένα τέταρτο διάταγμα 8ήμερης προσωποκράτησης εκδόθηκε την Τρίτη (30/6) εναντίον της 49χρονης.
 
Από το περασμένο Σάββατο (27/6)  τελεί υπό 8ήμερη κράτηση και ο σύζυγος της, ο οποίος συνελήφθη αφού φέρεται να προχώρησε στην εξαργύρωση 19 επιταγών της εταιρείας για ποσό πέραν των 20 χιλιάδων ευρώ.
 
Η υπόθεση κρίνεται ως πρωτοφανής καθώς το ποσό της υπεξαίρεσης που διερευνάται φτάνει μέχρι και τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ χαρακτηρίζεται από την πολυπλοκότητα της, όπως ανέφερε προχθές και το ίδιο το δικαστήριο, λαμβάνοντας υπόψη τον μεγάλο όγκο δεδομένων που βρίσκονται στο μικροσκόπιο των ανακριτών και του ανεξάρτητου ελεγκτή.

Από ΚΥΠΕ

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Εντοπίστηκε νεκρός 58χρονος σε χωράφι κάτω από το αυτοκίνητό του

Εντοπίστηκε νεκρός 58χρονος σε χωράφι κάτω από το αυτοκίνητό του

Νεκρός σε χωράφι στην περιοχή Κολοσσίου, εντοπίστηκε 58χρονος τα ξημερώματα σύμφωνα με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top