Αποβλήθηκε και έδωσε μπουνιά στο VAR! (BINTEO)

Αποβλήθηκε και έδωσε μπουνιά στο VAR! (BINTEO)

O Ναμπίλ Φεκίρ αποβλήθηκε κατά την διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα σε Μπέτις και Βιγιαρεάλ, με αποτέλεσμα να την πληρώσει μία οθόνη του VAR!

Ο Ναμπίλ Φεκίρ έγινε ένας από τους 5 παίκτες της φετινής Primera Division που αποβάλλεται για δεύτερη φορά φέτος και αυτό έκανε τα νεύρα του… τσατάλια.

Ο Μαροκινός μέσος της Μπέτις είδε δύο κίτρινες στο πρώτο μέρος του αγώνα με την Βιγιαρεάλ, αποβλήθηκε και πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια έβγαλε τα νεύρα του πάνω σε μία οθόνη του VAR, στην οποία έδωσε μία γροθιά!

Κάπως έτσι, εκτός από ποινή μιας αγωνιστικής απειλείται και με πρόστιμο, αφού η ανάρμοστη συμπεριφορά του καταγράφηκε από τις κάμερες και έγινε viral στα ισπανικά social media.

Πηγή: Sdna.gr

The post Αποβλήθηκε και έδωσε μπουνιά στο VAR! (BINTEO) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE